Sale -€15 op alles
Zoek

MOONWORLD

MOONWORLD

Krachten van de natuur

84,99
69,99

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag verzonden!

Unisex

Twee jaar garantie

Zilver 925

Zilver 925
Twee jaar garantie

Exclusief

Product beschrijving

ERVAAR DE KRACHT VAN DE MAAN

De kracht die de maan uitoefent op de aarde uit zich in eb en vloed. Wij bestaan voor meer dan 70 procent uit water, dus ook wij ervaren de invloed van de maan. Met deze prachtige ketting uit 925 zilver, geniet u op een stijlvolle manier. Selecteer één van de 8 verschillende soorten stenen die met deze hanger gecombineerd kunnen worden. Een stijlvolle, handgemaakte verwijzing naar de natuurkrachten rondom ons.

Krachten van de natuur

Hoogwaardige kwaliteit

Natuurstenen zijn van hoogwaardige kwaliteit

Gecontroleerd

Kwaliteitscontrole op alle producten 

Kosteloos geleverd

Gratis bezorgd in Nederland

Bekijk ook 

Maattabel

Hoe groot uw armbandmaat is hangt af van uw pols. De meest verkochte heren maat is Medium. De gemiddelde maat voor dames is Small. 

Voorbeeld: Uw polsomtrek is 18 cm en u wilt een armband die aan de losse kant zit, dan telt u hier 2 cm bij op 18+2 = 20 cm. Uw maat is dus Medium.

Omtrek armband Uw maat
<18 cm Small
20-21 cm Medium
22-23 cm Large

Meet de omtrek van je pols

Voor het meten van uw pols kunt u het beste onze meetlint uitprinten, vervolgens knippen en om uw pols doen. Wikkel het uitgeknipte meetlint om uw pols dat deze goed aansluit en kijk vervolgens op hoeveel centimeter het meetlint weer bij elkaar komt: dit is uw polsomtrek! Vervolgens moet u nog 2 cm boven uw polsomtrek bij doen om uw maat te kunnen bepalen.

You're viewing: MOONWORLD 84,99
69,99
Bestel
Shopping cart close