Over ons

Wij staan garant

Wij zijn Kungrah en we kiezen bewust enkel voor natuurstenen zonder kleur. Zo behouden we optimaal de natuurlijke uitstraling, de zuiverheid en de energetische krachten die de stenen met zich meedragen. We werken enkel met de hoogste kwaliteit 925 zilver. Als onze juwelen beschikken over een merkteken dat de echtheid waarborgt.

Alle juwelen worden door opgeleide experts met de hand gemaakt. Alle krachten zijn onderzocht en onderbouwd. We staan dan ook garant voor de hoogste kwaliteit en een bijzondere uitstraling en dit sinds 2020.

Het productieproces

Al onze Kungrah sieraden worden met de grootste zorg gemaakt door ervaren vakmensen. We besteden veel tijd en aandacht aan het maken van onze juwelen en de armbanden worden stuk voor stuk ambachtelijk vervaardigd en zijn dan ook uniek. We vertellen u graag beknopt hoe het productieproces van deze unieke juwelen in zijn werk gaat.

Stap 1.

Als eerst wordt met 3d tekenprogramma de sieraden ontworpen. Daarna wordt het gegoten in zilver en geslepen in de juiste vorm. Een secuur werkje waar heel wat vakmanschap bij komt kijken. Dit wordt gecontroleerd op de kwaliteit.

Stap 2.

Het zilver wordt vervaardigd en de elementen worden nog eens grondig gecontroleerd voor ze worden opgenomen in het productieproces.

Stap 3.

De ronde bedels van natuursteen worden aan het zilver gemonteerd en vormen nu één geheel. Dit gebeurt met de grootste zorg en na deze fase volgt opnieuw een controle.

Stap 4.

Het afgewerkte juweel wordt in het doosje gestopt, verpakt en klaargemaakt voor verzending. Zo is het handgemaakte juweel klaar om u gelukkig te maken.

Meer weten?

Wenst u meer te weten over de gebruikte materialen of ons productieproces? Bekijk ons assortiment.